IEEE Оддел за електроенергетика на Република Македонија

Дома
За нас
Активности
Членство
Студенти
Новости
Контакт

  MK     EN

            Преку зачленувањето во Одделот за електроенергетика, студентите добиваат пристап до голем борј корисни информации како и материјали кои се користат во курсевите на додипломски студии (на англиски јазик), едукативен софтвер, како и информации за најразлични можности за започнување на кариера по завршувањето на студиите.

            Студентите имаат можност бесплатно да се зачленат во Одделот за енергетика при IEEE (ова се однесува за првата година на членување во Здружението, повеќе информации по 15 септември 2010)

            Дознајте повеќе!